Terveys on ihmisen mahdollisimman hyvä fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja hengellinen hyvinvoinnin tila. 100 %:sti ihanteellista terveyttä tai täydellistä ruokavaliota ei ole kuitenkaan olemassa. Useimmiten yksi sun toinenkin osa-alue odottaa jonkinlaista tasapainotusta. Tämä on kehomme normaalia elämää: osa soluistamme käy jatkuvaa taistelua, ja immuunijärjestelmämme ja bakteerikantamme tekevät alati työtä saadakseen aikaan homeostaasin, tasapainon, jotta voimme hyvin ja olemme terveitä.

Joskus kuitenkin vastustuskykymme ollessa heikommilla kantimilla ja tasapainon keikahtaessa enemmän ravitsemusasiantuntijan
tuki tasapainon uudelleen saavuttamiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi voi olla ensiarvoisen tärkeää.

Tieto siitä, mistä hyvinvointimme rakentuu on tärkeää. Ravitsemuksen lisäksi myös moni muu asia vaikuttaa siihen, että energiaa on riittävästi ja voit hyvin. Tietoisesti tehdyillä pienillä valinnoilla arjessasi voi olla ratkaiseva merkitys elämäsi laadun paranemiseen.

FLT-ravintovalmennuksesta on hyötyä aina!

- Terveys on hyvää oloa ja tasapainoa. Kehomme onkin ainutlaatuinen kokonaisuus ja siinä ilmenevät oireet ovat usein monen tekijän summa. FLT Ravintovalmentajat® ovat Paula Heinosen kouluttamia ammattilaisia, jotka ymmärtävät kehon toimintaa ja näkevät ihmisen yksilöllisenä kokonaisuutena. Ravintovalmennuksen avulla jokainen voi lisätä energisyyttä ja elämäniloa sekä parantaa vastustuskykyä, hormonaalista tasapainoa ja terveyttä.
FLT Ravintovalmentajat®

-To eat is a necessity, but to eat intelligently is an art. (François de La Rochefoucauld)