Palvelut ja hinnat

Ravintovalmentajana olen tukenasi, kun haluat löytää juuri sinulle sopivan ruokavalion ja voida hyvin. Ravintovalmennuksessa löydät välineitä saadaksesi hyvän olon vatsaasi, painosi hallintaan, apua iho-oireisiin ja hormonitasapaino-ongelmiin, lisää energiaa ja hyvää mieltä, paremman keskittymiskyvyn, hyvän vastustuskyvyn ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon.

Ensimmäinen käynti

1,5 - 2 tuntia, 180 €

Ennen tapaamista saat täytettäväksesi perustietolomakkeet ensimmäistä käyntiä varten.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme taustatekijöitä nykyiselle tilanteellesi ja laadimme yhdessä hyvinvointitavoitteesi.

Saat myös mukaan ruokareseptipaketin sekä kirjallisia ohjeita.

Seurantakäynti

1 tunti, 90 €

1,5-2 tuntia, 180 €

Ensimmäinen seurantakäynti on vähintään tunnin pituinen ja se sovitaan yleensä noin 4-8 viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta. Seurantakäynnillä käymme läpi jo tekemiäsi muutoksia, arvioimme tilannetta ja katsomme yhdessä seuraavia askeleita eteenpäin.

Voit varata tarvittaessa myös pidemmän ajan seurantakäynnille (1,5-2 h) sekä aina, mikäli edeltävästä käynnistä on kulunut yli puoli vuotta.


Puhelinkonsultaatio 35 € / 15 minuuttia. Varaa aika puhelinkonsultaatioon etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.

- Kiitos luettavista; olipahan paketti! Kyllä nyt on ihan eri meininki tehdä kuin itsekseen räpeltäminen, tästä lähdetään menemään. Aluksi varmaan täytyy vähän pitää ohjaksia tiukalla, jottei lähde lapasesta kohti surullista "näinkö tässä taas kävi" -versiota, joka on tullut valitettavan tutuksi vuosien mittaan, kun olen yrittänyt korjata joka asiaa yhtaikaa. Ehkä nyt sitten, onpahan ainakin selkeät ohjeet eikä tarvitse miettiä vain sitä, mitä EI saa syödä. (Ja päätyä sitten epätietoisuuden kourissa syömään juurikin niitä tuttuja = voileipää).

- Nyt olen voinut oikein hyvin. Sain paljon eväitä, joita olen soveltanut. Ei juomaa ruoan kanssa, syön hitaasti ja lisään melkein kaikkeen ruokaan kaurakuitusta. Lisäksi sain tietoja fodmapista ja mitkä ruoat kuplittavat eniten. Olen myös urheillut enemmän. Nyt on tosi hyvä olo!

- Kiitos hyvästä huolenpidosta. Vatsa voi nyt paljon paremmin ja olen päässyt jatkuvasta närästyksestä ja turvotuksesta eroon.

- Voin nyt oikein hyvin ja myös ihoni on tullut ruokavalion avulla paljon parempaan kuntoon.

- Aivan mahtavasti mennyt ja olen päässyt terveydessä niin paljon eteenpäin!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Vastaanotto- ja seurantakäyntimaksut maksetaan mielellään tapaamisen yhteydessä käteisellä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan puolet vastaanottomaksun hinnasta.

Ravintovalmennus ei korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tutkimuksia. Toimin usein yhteistyössä lääkärin kanssa ja ohjaan sinut tarvittaessa lääkärille tarpeellisiin tutkimuksiin ja hoitoon.