Palvelut ja hinnat

Ravintovalmentajana olen tukenasi, kun haluat löytää juuri sinulle sopivan ruokavalion ja voida hyvin. Ravintovalmennuksessa löydät välineitä saadaksesi hyvän olon vatsaasi, painosi hallintaan, apua iho-oireisiin ja hormonitasapaino-ongelmiin, lisää energiaa ja hyvää mieltä, paremman keskittymiskyvyn, hyvän vastustuskyvyn ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon.

Ensimmäinen käynti

1,5 - 2 tuntia, 180 €

Ennen tapaamista saat täytettäväksesi perustietolomakkeet ensimmäistä käyntiä varten.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme taustatekijöitä nykyiselle tilanteellesi ja laadimme yhdessä hyvinvointitavoitteesi.

Saat myös mukaan ruokareseptipaketin sekä kirjallisia ohjeita.

Seurantakäynti

1 tunti, 90 €

1,5-2 tuntia, 180 €

Ensimmäinen seurantakäynti on vähintään tunnin pituinen ja se sovitaan yleensä noin 4-8 viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta. Seurantakäynnillä käymme läpi jo tekemiäsi muutoksia, arvioimme tilannetta ja katsomme yhdessä seuraavia askeleita eteenpäin.

Voit varata tarvittaessa myös pidemmän ajan seurantakäynnille (1,5-2 h) sekä aina, mikäli edeltävästä käynnistä on kulunut yli puoli vuotta.


Puhelinkonsultaatio 35 € / 15 minuuttia. Varaa aika puhelinkonsultaatioon etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Vastaanotto- ja seurantakäyntimaksut maksetaan mielellään tapaamisen yhteydessä käteisellä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan puolet vastaanottomaksun hinnasta.

Ravintovalmennus ei korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tutkimuksia. Toimin usein yhteistyössä lääkärin kanssa ja ohjaan sinut tarvittaessa lääkärille tarpeellisiin tutkimuksiin ja hoitoon.