Ravintovalmennus

Tarjoan ravintovalmennusvastaanottoa Hyvinkään seudulla sekä etävalmennuksina valtakunnallisesti.

ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN

1,5 - 2 tuntia >> NYT 10-vuotisjuhlahinta 170 € <<

Ensimmäisellä käynnillä aloitamme terveyspolkusi suunnittelun: kartoitamme taustatekijöitä nykyiselle tilanteellesi ja laadimme yhdessä ensimmäiset hyvinvointitavoitteesi. Saat myös mukaan reilun ruokareseptipaketin sekä kirjallisia ohjeita sähköpostiisi.

SEURANTAKÄYNNIT

1 tunti >> NYT 10-vuotisjuhlahinta 80 € <<

Ensimmäinen seurantakäynti sovitaan noin 4-8 viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta. Seurantakäynnillä käymme läpi jo tekemiäsi muutoksia, arvioimme tilannetta yhdessä ja katsomme seuraavia askeleita terveyspolullasi eteenpäin.

KAUPPAREISSU 40 €
Kauppareissulla käymme läpi parempia valintoja ostoskoriisi. Käännämme paketit ja tarkastelemme ainesosaluetteloita; mitä ottaa ja mitä jättää hyllyyn. Voimme käydä myös luontaistuotekaupassa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Toivon, että peruutuksen sattuessa ilmoittaisit mielellään vähintään kaksi päivää aikaisemmin peruutuksesta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan puolet vastaanottomaksun hinnasta. Ravintovalmennus ei korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen antamaa hoitoa, lääkitystä tai tutkimuksia. Ravintovalmentajan kanssa sovitut asiat on tarkoitettu suositukseksi ja ohjeeksi.

- ASIAKASPALAUTTEITA -

- Lämmin kiitos vielä perjantaiaamun keskustelustamme, samoin lähettämistäsi lukupaketeista. Paljon asiaa, hyviä vinkkejä, konkretiaa ja lempeyttä samassa paketissa. Kannustava ja lempeä työotteesi ja kohtaamisesi tuntuvat erityisen hyvältä. Jatkan uuden opettelua lempeästi.

- Kiitos paljon tämän päivän tapaamisesta. Olen siitä vieläkin niin iloinen : ) On ollut välillä raskastakin selvitellä itse, mikä on vialla, yrittää sitä ja tätä, tietämättä oikein kuitenkaan onko menossa oikeaan vain ihan väärään suuntaan. Suunnaton helpotus, kun on olemassa sinunlaisia ammattilaisia, joilta neuvot ja perustelut tulevat kuin apteekin hyllyltä. Sain jo lyhyessä ajassa vastauksia moneen kysymykseen, enkä malta odottaa, mitä vielä saadaan yhdessä aikaan.

- Kiitos luettavista; olipahan paketti! Kyllä nyt on ihan eri meininki tehdä kuin itsekseen räpeltäminen, tästä lähdetään menemään. Aluksi varmaan täytyy vähän pitää ohjaksia tiukalla, jottei lähde lapasesta kohti surullista "näinkö tässä taas kävi" -versiota, joka on tullut valitettavan tutuksi vuosien mittaan, kun olen yrittänyt korjata joka asiaa yhtaikaa. Ehkä nyt sitten, onpahan ainakin selkeät ohjeet eikä tarvitse miettiä vain sitä, mitä EI saa syödä. (Ja päätyä sitten epätietoisuuden kourissa syömään juurikin niitä tuttuja = voileipää).

- Nyt olen voinut oikein hyvin. Sain paljon eväitä, joita olen soveltanut. Lisäksi sain tietoja fodmapista ja mitkä ruoat kuplittavat eniten. Olen myös urheillut enemmän. Nyt on tosi hyvä olo!

- Kiitos hyvästä huolenpidosta. Vatsa voi nyt paljon paremmin ja olen päässyt jatkuvasta närästyksestä ja turvotuksesta eroon.

- Voin nyt oikein hyvin ja myös ihoni on tullut ruokavalion avulla paljon parempaan kuntoon.

- Aivan mahtavasti mennyt ja olen päässyt terveydessä niin paljon eteenpäin!

- Olit todella rauhoittava henkilö. Kun sanoit, että nyt tästä asiasta ei oteta mitään stressiä, niin se jäi vahvasti mieleeni. Olit hyvin kuunteleva ihminen ja tunsin, että sain myös empatiaa, kun kerroin erilaisista elämässäni tapahtuneista asioista. Olet nainen paikallaan ja oikeassa tehtävässä. Vatsa on aika hyvin rauhoittunut. Kiitos paljon opastuksesta ja empatiasta.

- Kävin Hyvinkäällä ravintovalmennus-vastaanotolla epämääräisten vatsaoireideni takia, jotka olivat jatkuneet lapsuudestani asti, mutta pahentuneet sittemmin vuosien varrella. Oireitani olivat lähes jatkuva ripuli (stressivatsa), närästys ja vatsan turvotus. Olin kymmenien vuosien ajan käynyt useilla lääkäreillä ja kokeillut lukuisia lääkkeitä - mikään niistä ei auttanut, joskus jopa päinvastoin. Lääkärit vain sivuuttivat oireeni ja sanoivat, että älä stressaa; koin, että he eivät ottaneet minua todesta. Ensimmäisen kerran, kun menin FLT Ravintovalmentajalle, minut otettiin todesta ja minua autettiin kokonaisvaltaisesti pääsemään alkuun uusissa elämäntavoissa. Esimerkiksi jatkuva ripuli lakkasi parissa päivässä saatuani vinkin kuitulisästä. Muutkin oireet lähtivät vuosien saatossa pikkuhiljaa ja nimenomaan elämäntapojen muutoksella. FLT Ravintovalmentaja etsii syyn/syyt ja sitä kautta lähdetään purkamaan asiaa. Avain on kokonaisvaltaisessa elämäntapojen muutoksessa ja sitä kautta oireetkin lähtivät yksi toisensa jälkeen. Olin aluksi hieman alipainoinen, nyt olen taas normaalipainoinen. Gluteenittomasta eliminaatioruokavaliosta on ollut minulle hyötyä. Minulta löydettiin myös HLAKeli-geenitekijä, josta aluksi järkytyin. Sittemmin kuulin, että se on tosi yleinen. Olen niin iloinen että FLT Ravintovalmentaja on ollut tukena tässä taipaleella.

Voin lämpimästi suositella Tarja Valtosta, jos kärsit epämääräisistä vatsaoireista ja kaipaat apua tilanteeseesi.

- Olen mielestäni löytänyt hyvän tasapainon ruokailuuni ohjeidesi avulla. Voin paremmin ja kärsin vähemmän vatsavaivoista. Jos jotain vaivoja on, osaan yleensä heti nimetä, mistä se johtuu. Paljon hyviä asioita olen jo ottanut ruokavaliooni (enemmän kasviksia ja marjoja, vähemmän punaista lihaa, lisäkuituja jne). Sulattelen saamaani tietoa ja vähitellen kokeilen uusia juttuja (esim. luuliemi vielä testaamatta).

- Tarja tekee työtä suurella sydämellä, aikaa ja vaivaa säästelemättä. Sain häneltä runsaasti materiaalia luettavaksi ja tutkiskeltavaksi, todellakin koko rahan edestä ja vähän päälle. Hänen empaattinen ja kärsivällinen lähestymistapansa antavat tunteen, että joku välittää ja apu on aina lähellä, kun sitä tarvitaan. Hänen suosittelemallaan testillä pääsin myös jyvälle asiasta, joka ei muutoin olisi tullut mieleenikään ja siitä on ollut suuri apu! Voin suositella lämpimästi : )

- Ehdottomasti suosittelen Tarjan ravintovalmennusta. Itse sain tarpeellisia, toimivia ja helposti toteutettavia neuvoja ja apua vatsavaivoihin. Ja mikä parasta, Tarjalta löytyy laajasti tietämystä asiastaan ja hänen neuvot ottivat huomioon minun suosiman ruokavalion ja mieltymykset ja myös sen, että asun paikassa, josta ei saa läheskään kaikkia Suomessa tuttuja tuotteita.

- Olen saanut käsi-ihottuman hallintaan, kiitos tyrnin ja öljyjen sekä ihottuman myötä tulleen stressin laantumisen! Huh, olipa tiukka vuosi. Olit mielessäni usein, mutta silti vetelin tymäkän aamusmoothien täällä ja iloitsin käsien toipumisesta.

- Kiitos myös ruokavinkeistä ja arkiruoka-ohjeista. Sieltä löytyy monta hyvänoloista helposti tehtävää ruokaa. Olenkin ruvennut tekemään niitä, vaikka ennen inhosin valmiita ehdotuksia. Niin se mieli muuttuu, nyt koen ne helpoiksi, kun ei tarvi itse miettiä mitä söisi.
Viimeisimmät labrat olivat loistavat, kaikki arvot vähintään normaaleja.
- Moi, Laitan kuulumisia, että täällä menee hyvin. Olen päässyt itseni kanssa takaisin jaloilleni ja olen kyennyt itseäni kuuntelemalla edistämään hyvinvointiani. Mutkainen matka, mutta nyt tuntuu siltä, että pahimmat itsensä kaltoinkohtelut on kuitattu pois.