Olen koulutukseltani FLT Ravintovalmentaja® ja sairaanhoitaja. Ensimmäiset muistikuvani kiinnostuksestani ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon menevät jo ensimmäisiin kouluvuosiini, jolloin opin värikkäiden kasvisten ja vihannesten terveellisyydestä ja aloin "terveyskasvattaa" vaihtelevalla menestyksellä perhettäni syömään niitä enemmän. Vähän myöhemmin toimin SPR:n ensiapuryhmässä vapaaehtoisena ja olin käynyt SPR:n EA1-, EA2- ja EA3-kurssit ennen 15. ikävuottani.

Valmistuttuani sairaanhoitajaksi 1985 tein töitä leikkaushoitajana, terveydenhoitajan ja psykiatrisen sairaanhoitajan sijaisuuksissa
sekä sairaanhoitajana yksityisellä lääkäriasemalla. Opiskelin trooppisten tautien hoitoa Helsingin ja Uppsalan yliopistoissa (Diploma of Health Care in Developing Countries, Uppsalan yliopisto 1989) ja vuonna 1990 lähdin sairaanhoitajana Boliviaan ruotsalaisen kehitysyhteistyöjärjestön, PMU InterLifen rahoittamien projektien siivittämänä. Tehtävänäni oli kehittää ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa 'weenhayekien, bolivialaisen alkuperäisväestön ja keräilijä- ja metsästäjäkansan keskuudessa.

Tein Boliviassa ja Pohjois-Argentiinassa terveydenhuollon kehitys- ja koulutustyötä, koleraepidemia- ja tulvakatastrofityötä ja myöhemmin aikuisten lukutaitotyötä yhteensä lähes viiden vuoden ajan. Tein töitä yhdessä äitien ja lasten kanssa, kylähoitajien
ja opettajien kanssa sekä paikallisten järjestöjen ja terveysviranomaisten kanssa. 'Weenhayekit opettivat minulle paljon kokonais-valtaisesta hyvinvoinnista ja oman arvokkaan äidinkielen syvällisestä merkityksestä. He hoitivat minua lääkeyrtein sairastuttuani malariaan, piinaavaan yskään, vatsatautiin tai vaikka käteeni iskeneeseen sitkeään kutisevaan sieni-infektioon. Keräsin myös ruotsalaisen sairaanhoitajakollegani kanssa tietoa 'weenhayekien perinteisistä lääkeyrteistä - työmme on kirjattu talteen tänne: Etnografia 'Weenhayek ja EL INDIVIDUO Y EL AMBIENTE - Cosmología, etnobiología y etnomedicina.

Palattuani Suomeen tein töitä kahdessa kansainvälistä työtä tekevässä lähetysjärjestössä opiskeltuani ja työskenneltyäni seitsemän vuoden ajan ulkomailla. Vuonna 2009 Tikkurilan Luontaistuntija-liikkeessä työskentelevä ystäväni Maria ohjasi minut ja perheeni
FLT Lääkäri Erkki Antilan vastaanotolle. Vastaanotolla keskustelimmekin pitkään ravitsemuksesta ja elintavoista. Pyysin tältä viisaalta lääkäriltä suositusta, miten ja missä voisin opiskella näitä asioita lisää ja hän suositteli, että hakeutuisin FLT-koulutuksiin. Niin tein, lähetin Paula Heinoselle hakemukseni, koulutukset olivat tuolloin juuri alkamassa ja ehdin mukaan.

Olen tehnyt FLT Ravintovalmentaja® -lisenssillä ravintovalmennustyötä vuoden 2014 alusta alkaen.

Toimin FLT Ravintovalmentajien® ydintyöryhmän jäsenenä 2015-2019 ja Funktionaalisen lääketieteen yhdistyksen (FLY ry) hallituksen jäsenenä vuodesta 2016 lähtien.

Olen Tehy:n yrittäjäjäsen, Sairaanhoitajaliiton jäsen ja FLY ry:n varsinainen jäsen.