Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja ravintovalmentaja.

Toimin Funktionaalisen lääketieteen yhdistyksen (FLY ry) hallituksen jäsenenä vuosina 2016-2020.
Olen FLY ry:n varsinainen jäsen.

Olen myös Suomen elämäntapalääketieteen yhdistys ry:n jäsen (FALM, Finnish Association of Lifestyle Medicine). Yhdistys koostuu terveys- ja sosiaalialan ammattilaisista ja opiskelijoista ja on American College of Lifestyle Medicinen "alajärjestö".

Ravintovalmennus ei korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen antamaa hoitoa, lääkitystä tai tutkimuksia. Ravintovalmentajan kanssa sovitut asiat on tarkoitettu suositukseksi ja ohjeeksi. Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni - ravintovalmennuksesta on hyötyä aina!

Asiakkaani saattavat kärsiä esimerkiksi: ärtyneen suolen oireista, suoliston bakteerikannan epätasapainotiloista kuten dysbioosista tai sibosta/sifosta, närästyksestä, vatsan turvotuksesta, allergioista tai yliherkkyyksistä, iho-ongelmista, autoimmuunisairauksista, neurologisista oireista, nivel- ja lihasoireista, uniongelmista, stressistä, uupumuksesta, kosteus- ja sisäilma-altistuksen laukaisemista oireista, tulehduskierteestä, painonhallintaan liittyvistä ongelmista, epäsäännöllisistä kuukautisista, lapsettomuudesta, vaihdevuosioireista tai muista hormonitasapaino-ongelmista.

Silti ei tarvitse olla mitään oirettakaan, kun haluat parantaa ja ylläpitää omaa terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua nyt ja tässä, ja rakentaa sitä vuosikymmenien päähän.