Luennot


Ravitsemus, terveys ja hyvinvointi -luennot ja pienryhmävalmennukset


Tilaa 1-1,5 tunnin luento tai pienryhmävalmennus ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Esimerkkejä luentoaiheista:

Ravitsemuksen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme
Energiaa ja elinvoimaa ravitsemuksesta
Millainen ravitsemus hellii vatsaasi ja suolistoasi
Matala-asteinen tulehdus ja ravitsemus
Suoliston ja vatsan hyvinvoinnin tuen merkitys väsymyksen ja stressin taltuttamisessa
Millainen ravitsemus hellii aivojasi ja sydäntäsi
Matkalle lähtijän muistilista


Työhyvinvointi, matkustaminen ja kulttuurienvälinen kommunikointi

Oletko muuttamassa uuteen maahan ja kulttuuriin? Tarvitsetko tukea uuteen kulttuuriin sopeutumisessa?

Muutitko takaisin kotimaahasi asuttuasi toisessa maassa ja kulttuurissa? Tarvitsetko tukea sopeutumisessa takaisin kotimaan ympyröihin?

Lähettääkö yrityksesi työntekijöitä ulkomaille tai tuleeko työyhteisöösi työntekijä toisesta maasta ja mietitkö miten voisit helpottaa kommunikointia ja elämää uudessa tilanteessa?

Oletko lähdössä työmatkalle ja haluat saada vinkkejä, miten edistää diplomaattista, molempia osapuolia kuuntelevaa ja kunnioittavaa kommunikointia ottaen huomioon paikallisen kulttuurin?

Tarvitsetko valmennusta muihin matkustamiseen liittyviin kysymyksiin, kuten miten huomioida aikaerorasitus, miten tasapainottaa vatsaasi uudessa mikrobiympäristössä matkan aikana tai miten toimia tropiikissa mahataudin ja nestehukan ennaltaehkäisyksi tai sen yllättäessä?

Pienet asiat voivat helpottaa elämää, vähentää stressiä merkittävästi ja tuoda joustavuutta matkustamiseen, työskentelyyn, asumiseen ja kommunikointiin uudessa ympäristössä.

Voit myös varata ajan ravintovalmennukseen, jolloin mukaan voidaan sisällyttää asioita toisen kulttuurin kohtaamiseen esimerkiksi työmatkan tullessa ajankohtaiseksi. Ravintovalmennusvastaanoton aika on rajallinen, joten suosittelen varaamaan tarvittaessa erillisen vastaanottoajan, jolloin voidaan käydä erityisesti matkustamiseen liittyviä asioita perusteellisemmin läpi.